На передодні Великодня на базі ДП "Сумистандартметрологія" відбулося засідання Обласної дегустаційної комісії.

На передодні Великодня на базі державного підприємства «Сумистандартметрологія» було проведено засідання Обласної дегустаційної комісії з метою в нинішньому різноманітті пасхальної випічки перевірити на скільки безпечними та якісними є ці вироби.

До складу обласної дегустаційної комісії входять спеціалісти ДП «Сумистандартметрологія», головного управління Держсанепідслужби у Сумській області, інспекції з питань захисту прав споживачів у Сумській області, а також виробництв (управлінь, департаментів, об’єднань) області, які мають необхідні знання властивостей продукції, що дегустується, щоб кваліфіковано дати оцінку за органолептичними показниками.

До розгляду Обласної дегустаційної комісії було представлено продукцію ТОВ «Сумська паляниця», ТОВ «Лебединський хлібозавод», ТОВ «Роменський завод продтоварів», ПП Гостєв С.Ю. (м. Суми), ФОП Орел Г.О. (м.Суми). Варто зазначити,

що вся подана на дегустаційну комісію пасхальна випічка отримала позитивні оцінки.