Особливості застосування окремих вимог Закону України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів». Маркування
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України продовжує інформувати споживачів та операторів ринку про особливості застосування окремих вимог Закону України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів».
Так, Законом передбачені вимоги до переліку обов’язкової та додаткової інформації про поживну цінність харчових продуктів, способів обчислення енергетичної цінності та кількості поживних речовин, а також способів зазначення відповідної інформації.
Випробувальна лабораторія ДП «СУМИСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» акредитована Національним агентством з акредитації України на компетентність відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2017 (Атестат акредитації № 20156 дійсний до 25 вересня 2024 р.) пропонує проведення випробувань за показниками:
- енергетична цінність;
- вміст жирів;
- вміст вуглеводів;
- вміст цукру;
- вміст білків;
- вміст солі.
Чекаємо на вас за адресою: 40007, м. Суми, вул. Харківська, 101.
тел./факс: 050 409 66 96/(0542) 33-45-10,
e-mail: lab334510@gmail.com