Внутрішній аудит систем управління безпечністю харчових продуктів: організація та порядок проведення
Для забезпечення виконання підприємствами харчової промисловості вимог стандартів ДСТУ ISO 22000:2007«Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга» та ДСТУ 4161 – 2003 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги» з метою проведення підготовки внутрішніх аудиторів на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 19011 «Настанови щодо здійснення аудиту систем управління» 23 лютого 2018 року Орган з сертифікації систем управління ДП «Сумистандарт-метрологія» проводить навчальний семінар для спеціалістів підприємств на тему: «Внутрішній аудит систем управління безпечністю харчових продуктів: організація та порядок проведення» за адресою: м. Суми, вул.Харківська,101 (1-й поверх, актова зала).
Початок семінару 23 лютого 2018 року о 0930, реєстрація учасників семінару відбудеться з 0900 до 0925. Під час реєстрації учасникам семінару необхідно мати при собі такі документи:
- копію платіжного доручення;
- два примірники акту здачі-приймання робіт, оформлені стороною Замовника.
Для організаційних витрат, пов’язаних з проведенням семінару необхідно перерахувати внесок у розмірі 710 грн. 00 коп. (з ПДВ)
Кошти перераховувати на р/р 26008000003675 в АТ «УКРЕКСІМБАНК» в м. Суми, МФО 322313, код ЄДРПОУ 02568064, призначення платежу: «Науково-методична допомога».
Кожному учаснику семінару, буде надано комплект документів за темою семінару.
Інформацію щодо осіб, які будуть брати участь у семінарі, просимо надіслати в термін до 19 лютого 2018 року факсом на тел. (0542) 33-33-78, на електронну адресу e-mail: sert@gcsms.com.ua або повідомити за тел. (0542) 33-44-62.
Запрошуємо Вас до участі в семінарі та сподіваємось на подальше плідне співробітництво.