ВНУТРІШНІЙ АУДИТ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ

РЕГЛАМЕНТ РОБОТИ

26 червня 2018 року

900 – 930 - Реєстрація учасників семінару

930-945 - Актуальність та переваги при впровадженні систем управління безпечністю харчових продуктів

Система управління безпечністю харчових продуктів. Принципи НАССР

Малимоненко Галина Вікторівна – начальник відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія», аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ 4161-2003 та ДСТУ ISO 22000:2007.

1015 – 1200 Вимоги стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга».

Малимоненко Галина Вікторівна – начальник відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія», аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ 4161-2003 та ДСТУ ISO 22000:2007.

1200 - 1245Обідня перерва

1245 – 1345Внутрішній аудит систем управління. Загальні положення щодо аудиту.Організаціяпроведення внутрішнього аудиту. Контрольний лист.Невідповідності. Звіт та коригувальні дії

Малимоненко Галина Вікторівна – начальник відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія», аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ 4161-2003 та ДСТУ ISO 22000:2007.

1345 – 1445Внутрішній аудит систем управління. Аудитор - роль, відповідальність та кваліфікація.Підхід до аудиту.Проведення аудиту

Малимоненко Галина Вікторівна – начальник відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія», аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ 4161-2003 та ДСТУ ISO 22000:2007.

1445 – 1530 - Тестування. Обговорення та підведення підсумків

Козлова Валентина Антонівна – провідний фахівець з сертифікації відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія».

1530 – 1600 - Обговорення та підведення підсумків

Малимоненко Галина Вікторівна – начальник відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія», аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ 4161-2003 та ДСТУ ISO 22000:2007.

Адреса:

40007, м. Суми, вул. Харківська, 101

Телефон:

(0542) 33-44-62

Факс:

(0542) 33-33-78

Адреса Internet:

www.gcsms.com.ua

E-mail:

sert@gcsms.com.ua