ВНУТРІШНІЙ АУДИТ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ
РЕГЛАМЕНТ РОБОТИ
26 червня 2018 року
900 – 930 - Реєстрація учасників семінару
930-945 - Актуальність та переваги при впровадженні систем управління безпечністю харчових продуктів
Система управління безпечністю харчових продуктів. Принципи НАССР
Малимоненко Галина Вікторівна – начальник відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія», аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ 4161-2003 та ДСТУ ISO 22000:2007.
1015 – 1200 Вимоги стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга».
Малимоненко Галина Вікторівна – начальник відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія», аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ 4161-2003 та ДСТУ ISO 22000:2007.
1200 - 1245 – Обідня перерва
1245 – 1345 – Внутрішній аудит систем управління. Загальні положення щодо аудиту.Організаціяпроведення внутрішнього аудиту. Контрольний лист.Невідповідності. Звіт та коригувальні дії
Малимоненко Галина Вікторівна – начальник відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія», аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ 4161-2003 та ДСТУ ISO 22000:2007.
1345 – 1445 – Внутрішній аудит систем управління. Аудитор - роль, відповідальність та кваліфікація.Підхід до аудиту.Проведення аудиту
Малимоненко Галина Вікторівна – начальник відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія», аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ 4161-2003 та ДСТУ ISO 22000:2007.
1445 – 1530 - Тестування. Обговорення та підведення підсумків
Козлова Валентина Антонівна – провідний фахівець з сертифікації відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія».
1530 – 1600 - Обговорення та підведення підсумків
Малимоненко Галина Вікторівна – начальник відділу систем управління ДП «Сумистандартметрологія», аудитор з сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів за ДСТУ 4161-2003 та ДСТУ ISO 22000:2007.
Адреса: |
40007, м. Суми, вул. Харківська, 101 |
Телефон: |
(0542) 33-44-62 |
Факс: |
(0542) 33-33-78 |
Адреса Internet: |
www.gcsms.com.ua |
E-mail: |
sert@gcsms.com.ua |